Live-rollespil

Nattens Fortællinger

Nattens Fortællinger er en månedlig vampire live-rollespilskampagne i Odense, der bygger på Vampire the Requiem. Kampagnen er åben overfor spillerinitiativer og kampagnens ”røde tråd” skabes ud fra karakterenes handlinger. Ønsket er en spændende kampagne med relevante plots og fedt spil, som tiltrækker en stor spillergruppe. Der spilles sidste lørdag i måneden i Ungdomshuset i Odense og nogle gange in-crowd i Odense. Tilmelding sker via de begivenheder, der slås op i Nattens Fortællingers facebookgruppe. Deltagelse er gratis for medlemmer af Rottehullet og Solhverv, ellers koster det 50 kr. pr. spilgang. Aldersgrænsen er 18 år med mulighed for dispensation.

Agara

Agara er Solhvervs fantasy live-rollespilskampagne. Som konsekvens af det øgede samarbejde mellem foreningerne i 2016 er Agara gratis for medlemmer af Rottehullet.

Fra Aragas egen beskrivelse af settingen: “Vi befinder os på planet Agara Deviga i år 213 e. bf. [efter broernes fald]. Agara er en afgrænset, cirkulær verden, helt dækket af enorme skove og enkelte bjergkæder og floder. Planet har i årtusinder været bindeledet mellem alle planer i universet. For præcis 213 år siden forsvandt guderne fra verden, og portalbroerne – bindeledene mellem Agara og alle andre planer – forsvandt. Tre fraktioner har nu etableret sig på Agara, hvor de kæmper om politisk indflydelse, krystallerne og deres energi, og viden om tidlige tider.”

Der spilles sidste søndag i måneden i Tusindårsskoven. Deltagelse er gratis for medlemmer af Rottehullet og Solhverv, ellers koster det 50 kr. pr. spilgang. Aldersgrænsen er 11 år med mulighed for dispensation.

De Blodrøde Svin

De Blod Røde Svin er i skrivende stund en lille men dedikeret gruppe live-rollespillere, bestående af lidt ældre medlemmer. Vi går primært op i, at rollespil skal være en fornøjelse. Det vil sige, at vi lægger vægt på det gode karakter-rollespil, hygge og en rask lille slåskamp i ny og næ. Der sigtes efter et nogenlunde uniformt look i forhold til kostumer, således at alle medlemmer f.eks. anvender samme farvetema. Gruppen har været mest aktiv ved Agara, samt De 5 Riger, som begge afholdes ude ved Tusindårsskoven. Det er dog gruppens plan at tage rundt til forskellige livescenarier, såsom CrossroadLARP og Krigslive. Gruppen er altid åben for nye medlemmer, der nyder hygge og rollespil, så har du lyst til at være med kan du som regel finde os ude til Agara eller De 5 Riger. Eller er du velkommen til at sende os en en mail på: aasariel5@gmail.com

Miami Vice

Live-rollespil arrangeret af Crossroad LARP i samarbejde med Rottehullet d. 3. – 5. februar 2017 på Seden Skole.

Fra hjemmesiden: Miami Vice er et cinematisk, dramatisk rollespilsscenarie med et glimt i øjet. Det er et sandkassescenarie, hvor stemninger er vigtigere end at vinde og hvor det er op til deltagerne at udfylde rammen, som arrangørerne har skabt. At scenariet er cinematisk betyder at alt, der passer ind i dets univers, er muligt. Stemning er vigtigere end realisme. Nøgleord: Neon lys, pastelfarvet tøj, 1987, hedonisme, kriminalitet, kokain, politi, korruption, mode, våben, fester, diskotek, natteliv, mørk side.

Find mere information på hjemmesiden, facebook-gruppen og facebook-eventet